Årets Gadget?

På torsdag hentet jeg min nye iPhone 3GS på posten, etter 1 måned med venting! Etterspørselen har vært enorm etter denne telefonen, noe jeg forsåvidt skjønner veldig godt. Kan bare huske en annen gang jeg har blitt så begeistret for det noen vil kalle en “duppedings” , og det var da jeg fikk tak i min første iPhone. Hva som gjør at jeg får så stor eierglede av akkurat denne telefonen klarer jeg ikke sette fingen på, men Apple har definitivt gjort noe riktig da de kvernet fram dette lille vidunderet. Jeg er blitt en fanboy!

Forbedringene er mange fra de forrige modellene, men den viktigste er etter min mening ytelsen, farten. “S” står virkelig for Speed. Kameraet er også ganske markant oppgradert, autofokus som man delvis kan styre er faktisk ganske moro å leke med. Det finnes ørten tester av denne telefonen som er lang mer objektive enn min egen så noen full test av telefonen skal jeg ikke begi meg ut på. Men at den er knakende god, det er ikke til å stikke under en stol!

Under følger to bilder, det ene tatt med iPhone 1G, det andre med iPhone 3GS. Overlater til de skarpeste knivene i skuffen til å finne ut hvilket bilde som er tatt med hvilken telefon.

IMG_0001 IMG_0067

(Ja, jeg har kjøpt meg en hvit telefon. Nei, jeg synes ikke den er femi 😉 )

3 thoughts on “Årets Gadget?

  1. Looking good mr. krokeide.. jeg smører meg med tolmodighet til sommeren, så kan jeg gå fra 3G til 4GS.. oh joy!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.