Prosjekt offentlig vann

Selv om det har vært lite aktivitet på siden her den siste måneden ser vi at det er mange besøkende innom og kikker på den, noe som er veldig kjekt 🙂 Det skjer fortsatt endel på Krokeide, selv om det har vært lite synlige endringer den siste tiden.

Januar har stort sett gått med på å planlegge hvordan vi skal koble oss på offentlig vann. Etter vi gjorde en jobb med brønnen i desember har kvaliteten blitt mye bedre, men tilliten til vannet i den er ikke den samme som før. Det er også helt tydelig at den bør tømmes og vaskes ren – en jobb som ikke frister så veldig. Alle hus som er knyttet til den er enige om at jobben med å koble oss på offentlig vann må taes nå og planleggingsfasen er heldigvis snart i mål.

Nå har vi hentet drikkevann hos venner og familie i over 2 måneder. Det har blitt en livsstil – som det skal bli utrolig godt å slutte med.

 

One thought on “Prosjekt offentlig vann

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.