A new era begins

Nå har finanskrisen innhentet meg også, enten det eller så var det noen hos EDB som oppdaget at jeg bare surfet på AVforum hele dagen. Hmmm… Uansett var det kroken på døren for meg hos EDB Business Partner 31 august. Heldigvis hadde min Jobb-pusher hos Elan IT ordnet intervju hos Rolls-Royce i Godvik/Drotningsvik, det ene førte til det andre og nå er jeg altså en RR mann!

Ble tatt godt i mot her og det virker som en bra plass å jobbe, overraskende nok kjører ikke alle ansatte Phantoms men så er jo dette Rolls-Royce Marine 🙂

Så nå er det farvel til gammel PC, åpent kontorlandskap, 45 minutters busstur hver vei, supert arbeidsmiljø og knalle kollegaer. Hallo til flett nytt utstyr, 24″ skjerm, eget kontor, 10 minutters busstur, mer lønn og helt sikkert like hyggelige kollegaer. Kan faktisk gresset være grønnere i Godvik? Om man ser bort ifra at Lotus Notes nå er mail systemet, er det faktisk en mulighet for det.

Logoen er iallefall kulere!

rolls-rocye EDB_Logo_RGB_large

2 thoughts on “A new era begins

  1. whohooo! Gratz så mye!! Skuffende at du ikke fikk en phantom, men kan ikke bestandig få pose og sekk 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.