Tonight:

Middag på Jacob Aall etterfulgt av Anne Kat på Ole Bull! Blir en kveld fylt med selvironi, på-kanten-humor og pils 🙂 Forhåpentligvis blir det noen “knee-slappes” også, Frk Hærland har i allefall rykte på seg for å være vittig.
Æ glær mæ!

5 thoughts on “Tonight:

  1. Show var det, helt klart, men kanskje litt mer “dame- humor” Kanskje ikke så rart siden Hærland er dame selv 😉

  2. Joda god mat, men servitrisen vi hadde var heller dårlig.. Hun var bortom 3 ganger for å få bekreftet hva vi skulle ha, glemte likevel hovedretten til en av oss! Spurte 2 ganger om vi skulle ha dessert/kaffe selv om vi sa ja første gangen og brukte 20 min på å komme med desserten som appåtil var helt frossen. No more Jacob Aall på oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.