S(exy)ony!

Ingen tvil om at Sony alltid har lage gode TV’er, designen derimot har det vært litt opp og ned med. I 2010 ser det ut som de endelig har fått med seg hva trenden er: Minimalistisk, svart og sexy! At de satser for fullt på 3D i sine nye modeller er jo også spennende.

Sony lanserer årets modeller

Jeg gleder meg til å se disse modellene i levende live, spesielt LX900 serien som kommer til å ligge på ca 21 000,- for 40″.

5 thoughts on “S(exy)ony!

  1. fett at du får tv’n med mulighet for å lene de bakover. kjekt når stereobenken er mye lavere enn sofaen 😉

  2. Jupp! Er spent på disse modellene, blir spennende å se dem live når de kommer til en Sony Store 🙂

  3. Samsung har lenge vært kongen på design-haugen, men nå tror jeg de kommer til å få hard konkurranse! Lenge vært happy med min LE40M86 selv om den begynner å dra på årene. Hvilken Samsung har du?

  4. Ja, jeg ser daglig på sony sine tvèr (jobber ved siden av verkstedet), ikke noe i veien med dem, men pris betyr mye, og produktene har vært overpriset til de grader. Jeg er veldig fornøyd med min Samsung UE46B6050 LED LCD-TV

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.