Endelig

Påskesolen kom omsider til Geilo også! Kl 15.00 dukket solen fram i bakken og vi fikk 2 hele timer med sol før trekket Stengte. Jay! Stor kontrast til gårsdagens afterski i regnvær. Ellers en topp påske med 2 knekte skistaver, et svært blåmerke og masse god mat & drikke 🙂

      

3 thoughts on “Endelig

  1. Jessda! Stav nr. 2 tok kvelden på en 3.5’er. Ikke tøff nok til å dra på nok til å lande noe mer enn 3’ere enda ser det ut som… Det får bli et prosjekt for neste år. Satt 3’ere på alle Big Jumpene, det får holde for denne sesongen 🙂

    Var veldig fristet til å teste den svære luftmadrassen de hadde i bunnen av bakken, men det ble med tanken.

    Hmm.. skremmende at jeg begynner å snakke som de kule “kidza” Det heter 360, ikke 3’er!

  2. hehe, kjipt med staven din da! 3’ere funker fett det. I og med at du begynner å snakke som “ungdommen” så får du vel kjøre som dem også 😉 Litt større klær kanskje? hehe. Du kan jo prøve på litt switch tricks, klarer du 3’er, så klarer du nok switch 3 også vil jeg tro 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.