Next generation, eller?

iPhone 4 er som som sikkert de fleste har fått med seg lansert. Som litt over middels interessert ( 😉 ) fulgte jeg med på hele lanseringen til Steve Jobs på live bloggen til engadget. Dessverre ble jeg akkurat så imponert som jeg trodde jeg kom til å bli og det ser nå farlig ut for min 1 år gamle 3GS…

Nå som det har gått et par dager, har jeg lurt litt på hvorfor jeg ble så imponert som jeg faktisk ble. Svaret fant jeg på NRKbeta hvor Erik Solheim forklarer det hele ganske så greit:

Det sies at Steve Jobs omgir seg med et “reality distortion field”. Et felt som fordreier virkeligheten til alle i nærheten. Man blir sittende dypt imponert over en presentasjon som viser gammel og velprøvd teknologi. Ser man teknisk og objektivt på det hele fikk vi:

– Et batteri som varer mer enn en halv dag
– 5 megapixel kamera
– Videoredigering i telefonen
– Brukbar mottaker for 3G og WLAN
– Litt bedre bevegelsessensorer
– Høyere oppløsning på skjermen
– Videosamtale
– Multitasking

Om jeg fortsatt kommer til å oppgradere til iPhone 4?
Ja.

Bilder lånt fra Engadget

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.