Prosjekt: HTPC – Montering

Begynner å bli noen år siden sist jeg satt sammen en full PC av komponenter nå, men det var faktisk like moro som jeg husket! Må starte med å beklage varierende kvalitet på bildene, er langt fra noen fotograf har jeg innsett.

Å sette sammen en maskin basert på Mini-ITX standard er en knotete jobb, små kabinetter kombinert med små hovedkort som skal ha minnebrikker og skjermkort i full størrelse festet på seg legger opp til mye banning. Og banning ble det.

Er ikke så veldig mye å skrive om selve byggeprosessen, så slenger heller inn et lite bildegalleri hvor jeg har lagt på litt kommentarer 🙂 Anbefaler forresten [View with PicLens]

Godt fornøyd med resultatet estetisk sett må jeg si. I neste del skal jeg prøve å skrive litt mer om selve konfigurasjonen, har fortsatt litt små nykker som jeg må finne ut av for å få alt perfekt, men det kommer seg!

2 thoughts on “Prosjekt: HTPC – Montering

  1. syns no du burde bytte ut den der svære canal digital boksen din med en dreambox eller noe annet litt mer fancysmancy:P

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.