Farvel 2012

Når jeg ser tilbake på 2012 ser jeg et år preget av sykdom, dødsfall og mye uvisshet. Heldigvis har det skjedd mye bra også og med dette friskt i minnet har jeg notert ned et utvalg av høydepunktene som kom i 2012.

Film: The Avengers – Hadde ingen forventinger da jeg satt meg ned for å se denne. Har ikke noe spesielt forhold til Marvel universet, men har sett de andre filmene. Storkoste meg i 143 minutter!

Låt: There Might be Coffee av Deadmau5 – Vil ikke akkurat si at jeg er blodfan av House, men denne traff meg på uforklarlig vis. Settes ofte på om jeg skal koble ut litt.

Gadget: iPad Mini– Under lanseringen av iPad Mini var min første tanke: Denne trenger jeg virkelig ikke. Den tanken holdt helt til jeg var innom Eplehuset og løftet opp en som lå utstilt. Siden den gang har jeg ikke klart å riste av meg lysten på en slik rakker. I dag, 31. desember 2012, ringte det på døren og postmannen leverte varene.

Spill: Borderlands 2 (PS3) – Denne høsten har det vært mye drittvær, helt ok spør du meg 😉

TV serie: Homeland – Startet ikke på denne før i desember, men har nå pløyet igjennom hele sesong 1 og halve sesong 2. Deilig triller full av konspirasjonsteorier. Her må også Breaking Bad nevnes, fantastisk serie!

Reise / Opplevelse: Dubai – I slutten av November dro vi til Dubai for å besøke Line og Trond-Eirik. Dette ble en fantastisk tur som vi kommer til å huske i mange, mange år. Mye av æren for at turen ble så bra gir vi til Line og Trond-Eirik som er ypperlige verter 🙂

 

Høydepunkt: Godkjennelse av byggesøknad – 6. November 2012 kommer til å bli husket lenge – dagen da byggesøknaden vår ble godkjent av Bergen kommune. Husdrømmen startet i mai 2011, etter måneder med tegning, planlegging og 10 måneder med saksbehandling hos kommunen blir det byggestart tidlig 2013!

Se plan og fasadetegninger her

Har en rimelig god følelse når det gjelder 2013 🙂

One thought on “Farvel 2012

  1. Var superkoselig å ha dere på besøk! Dere må ha masse lykke til med husbygging fremover, blir kjempespennende å komme hjem igjen og se hvor langt dere er kommet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.