Grunnarbeidet fortsetter

Nå har det  snart gått 2 uker siden første spadetak og enorme menger “masse” har byttet plass. Det ser rimelig kaotisk ut på tomten nå siden mye jord og leire er flyttet midlertidig til andre siden av veien. Deler av “knausen” innerst på tomten er sprengt ut for å gjøre plass til hus og garasje, og den neste uken skal det sprenges litt mer før planeringen av tomten starter for fullt. Om alt går etter planen starter støping av grunnmur om en liten måned!

Slik var status på lørdag, den nye veien opp til huset begynner nå å ta form. Siste bildet under viser hvordan planeringen skal bli når alt er ferdig. Den røde inrissingen viser bakkeplan, den svarte er “topp grunnmur” og det nivået 2. etasje vil ligge i.

IMG_8922 IMG_8916 IMG_8924 Planering av tomt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.