Fliser på bad

Denne uken startet fliseleggeren sin jobb med å smøre membran på vegger og gulv på begge bad. Det skal også legges fliser på vaskerom, men her må gulvet slipes ned rundt sluket før han kan starte. En befaring i forrige uke avslørte at det det er ikke er godt nok fall på vaskerommet. Han har heldigvis nok av arbeid med de to badene til å begynne med. På fredag var gulvet ferdig fliset på begge bad, til uken starter han på veggene!

Hovedbad Bad nede

Gulv nede Gulv hovedbad

Maleren har jobbet videre med sparkling, pussing og sliping i hele huset. Det har vært lite synlige endringer for oss helt fram til fredag, da ble alle tak malt ett strøk med sprøytepistol. I morgen starter han på støk to, som gjøres med rulle. I slutten av uker skal blant annet kjøkkenet være ferdig malt!

Spraymalt tak Litt ekstrasparkling må til

Selv har vi stort sett malt denne uken og nå begynner det endelig å nærme seg slutten! I uken som kommer har vi fri fra jobb igjen og igjen blir byggingen hovedfokus. 1.2 tonn med parkett skal leveres i starten av uken så vi håper på å få startet med å legge denne. I tillegg skal garasjeporten monteres.

Male, male, male.. Litt lei, men stilas er utrolig praktisk!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.