Parkett, parkett og litt mer parkett

Denne uken har det vært god framdrift utendørs. Tømrerne har montert litt gjerder, startet på trapper på terrassen og festet takrenner. Gravemaskinen har også vært i sving med å planere ut den svære jordhauen. Maleren hadde sin siste dag hos oss på torsdag så nå er huset ferdig malt 🙂 Fliselegger tar sikte på å bli ferdig med alt sitt den kommende uken.

For vår del har det stort sett gått i parkett. Vi fikk beskjed om at kjøkkenet skal monteres på førstkommende tirsdag så da måtte gulvet gjøres klart. Vi er meget fornøyd med valg av gulv forresten, det er Eik Plank Exclusive Hvit Mattlakk levert fra Bygg24.no

Denne uken var det Hege, Henrik og Kim som tok turen til terrassen. Som takk for maten fikk de lov til å være med og legge parkett ;)
Denne uken var det Hege, Henrik og Kim som tok turen til terrassen. Som takk for maten fikk de lov til å være med og legge parkett 😉
Endelig har vi fått vinduer på plass i garasjen.
Endelig har vi fått vinduer på plass i garasjen.
Planering av massene som ble grav ut fra tomten har kommet godt i gang. Denne artige storteringsgrabben siler ut alle store steiner.
Planering av massene som ble gravd ut fra tomten har kommet godt i gang. Denne artige storteringsgrabben siler ut jorden.
Slik så det ut nå i helgen. Et par dager til med jobb så kan vi kaste på noen "bondefrø" for å dekke marken med gress igjen.
Slik så det ut nå i helgen. Et par dager til med jobb så kan vi kaste på noen “bondefrø” for å dekke marken med gress igjen.
Godt å se at det begynner å ta from ute også. Vi tenker å så gress i denne skråningen for å holde jorden på plass.
Godt å se at det begynner å ta form ute også. Vi tenker å så gress i denne skråningen for å holde jorden på plass.
Vi har slitt litt med at det blir vått under terrassen når det blåser i kombinasjon med regnet. Dette beslaget som er frest fast i garasjetaket skal løse problemet. Vi venter i spenning på neste regnskur :)
Vi har slitt litt med at det blir vått i “boden” under terrassen når det blåser i kombinasjon med regn. Dette beslaget som er frest fast i garasjetaket skal løse problemet. Vi venter i spenning på neste regnskur 🙂
Vaskerommet er klart til fliser, membran ble smurt på før helgen.
Vaskerommet er klart til fliser, membran ble smurt på før helgen.
Kjenner det greit å ryggen etter et par timer med legging av parkett..
Kjenner det greit i ryggen etter et par timer med legging av parkett…
Bad, vårt soverom og garderobe er så godt som ferdig nå. Mangler bare litt lister og noen dører :)
Bad, vårt soverom og garderobe er så godt som ferdig nå. Mangler bare litt lister og noen dører 🙂
Det tok bortimot hele helgen, men nå er kjøkkenet og gangen så godt som ferdig. Klart for kjøkkenmontering på tirsdag :)
Det tok bortimot hele helgen, men nå er kjøkkenet og gangen så godt som ferdig. Klart for kjøkkenmontering på tirsdag 🙂
Kjører old school med håndsag når parketten skal kuttes til.
Kjører old school med håndsag når parketten skal kuttes til.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.