Rør og grus

Det har vært litt stillstand i det siste og dermed ikke så mye å rapportere om her. Det er vel grenser for hvor spennende det er å lese om at vi fortsatt fester panel på vaskerommet 😉 Nå har imidlertid rørleggerne gått i gang igjen og badet nede begynner å ta form. På det nevnte vaskerommet har de koblet ferdig fordelingskap, montert en vask og varmtvannsbreder.

Utendørs har det ikke skjedd så mange endringer, men mye regn og noen perioder med sol har satt litt fart i gressfrøene som ble “plantet” forrige helg.

Det har også blitt gjort noen innkjøp og de to viktigste tingene; kaffemaskin og TV er nå handlet inn! Kaffen skal leveres av en Jura ENA Micro 1 og den skal nytes foran Samsung UE55F8005

Vaskerommet nærmer seg nå, i løpet av uken blir det satt trykk på rørene i huset for første gang.
Vaskerommet nærmer seg nå, i løpet av uken blir det satt trykk på rørene i huset for første gang.

Det graves litt utenfor igjen nå og vi har klargjort stakekummer og stoppekran for den siste finishen. På bildet til venste skimtes disse såvidt nede til høyre foran betonglokket. Nå har vi fått på et rør og tilhørende mini-bekkalokk slik at det kan gruses ferdig rundt her.

Hvis alt går etter planen skal rørleggerne gjøre seg helt ferdig denne uken. Da er begge bad ferdig montert, vaskerom klar og vi kan endelig bruke vann og avløp (les: toalett) i huset!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.