Mens vi venter på strømmen

Denne uken har det vært noen skritt fram og noen tilbake. Stort sett alt av lister, dører og karmer er nå ferdig, men et problem med ventilasjonen på vaskerommet førte til at taket der måtte taes ned. Problemet er løst og nye gipsplater er montert, men nå må maleren inn igjen for å male taket på nytt. I tillegg har vi funnet ut at avløpsrørene fra badet oppe er (etter vår mening) for dårlig isolert. Vi har to soverom under dette badet så noe må gjøres for å dempe lyden av rennende vann. Har avtalt en befaring med byggeleder og rørlegger neste uke.

Ellers fikk vi installert bredbånd denne uken (før strømmen er på plass 😉 så pluss i boken til Nextgentel og Eltel som leverte varene uten problemer og på avtalt tid. På tirsdag skal BKK etter planen koble om fra byggestrøm til permanent løsning så elektrikeren vår har noen travle dager for å bli helt ferdig med sitt.

Støping av stolpesko rundt huset ble en av helgens aktiviteter
Støping av stolpesko rundt huset ble en av helgens aktiviteter
Nå er alle dører satt inn og listet ferdig så da må malerkosten finnes fram igjen.
Nå er alle dører satt inn og listet ferdig så da må malerkosten finnes fram igjen.
Garasjen er nå helt tett etter denne døren kom på plass i uken som var
Garasjen er nå helt tett etter denne døren kom på plass i uken som var
De fleste rom er nå ferdige og ryddet. (Skapet følger med husleveransen og blir nok neppe stående lenge ;)
De fleste rom er nå ferdige og ryddet. (Skapet følger med husleveransen og blir nok neppe stående lenge 😉
"Smulesamler" er montert i sokkelen på kjøkkenet. Detaljene begynner virkelig å komme på plass nå :)
“Smulesamler” er montert i sokkelen på kjøkkenet. Detaljene begynner virkelig å komme på plass nå 🙂

Bosstur nummer vi-har-kommmet-ut-av-tellingen ble tatt i helgen og dreneringsrør ble kjøpt inn på returen. Nå skal vi grave grøfter fra alle takrenner og koble på noen meter med dette røret. Hensikten er å føre vannet vekk fra grunnmuren.

IMG_1847 IMG_1852

Selv om det ser litt dårlig ut for overtagelse i månedskiftet og det har vært noen skritt i feil retning denne uken gleder vi oss veldig til neste uke. Med strøm koblet til kan vi krysse et stort punkt av på listen, rørlegger og elektriker kan gjøre seg ferdig og forhåpentligvis får vi raskt løst alle de små utfordringene som dukket opp denne uken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.