Feriemodus og småprosjekter

Etter et par uker med ferie har vi så smått begynt å pusle litt med noen småprosjekter som har stått på To Do listen lenge. Men først og fremst har vi brukt mye tid til å nyte huset og terrassen de siste månedene siden været har vært særdeles bra!

Malekosten har såvidt kommet fram igjen siden senebetennelsen fra i fjor endelig har sluppet taket. Når høsten kom snikende var det fortsatt et par lister som ikke var ferdig malt. Jeg konstaterte raskt at maling av lister er akkurat like kjedelig som sist.

IMG_1480

Før jul kjøpte vi et “varmepumpehus” etter anbefaling fra Norbohus. I dag fikk jeg endelig somlet meg til å montere det etter diverse oppfordringer fra fruen i huset 😉 Nå er kanskje ikke dette tiden på året et slikt hus har mest nytte for seg, men det fristet mer å holde på med dette i ettermiddagssolen og 20 grader enn i kuling og regn i oktober! Ble faktisk fornøyd med resultatet, hva får man ikke for 750 kr på OBS bygg!

IMG_1502 IMG_2293

På terrassen har vi fått på plass utemøbler og grill som har blitt flittig brukt de siste ukene. Under byggingen i fjor blåste vi nesten vekk siden det var sterk vind fra nord nesten hver dag det var sol. Veldig hyggelig at vinden stort sett har kommet fra sør eller holdt seg borte i år! Et sikkert tegn på at man har blitt huseier og flyttet på landet: Man blir veldig opptatt av vindretninger og solveggen!

IMG_2290 IMG_2291

Resten av sommeren kommer nok til å bli brukt til å finne gardiner (plisse) til stuen, stelle litt med hage, koble oss på offentlig vann (alle søknader er endelig inne til behandling) samt forberede oss til å ta i mot en liten jente som dukker opp i starten av Oktober 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.