Endelig noen skritt i riktig retning

Tinglyst

I februar 2014 skrev jeg en liten post om at nå skulle vi koble oss på offentlig vann. Lite viste jeg da at det ville bli såpass vanskelig å komme i mål med papirmøllen som dette prosjektet utløste. Etter utallige telefoner til kommune, VA-etat og kartverket, ett mislykket forsøk grunnet uenigheter med grunneiere og månedsvis med venting på det ene og det andre, kan vi endelig krysse av første punkt på listen. Tinglysning av alle avtaler. NÅ kan vi endelig søke. Først til VA-etaten og så til byggesak.

Hadde vi bare visst det vi vet nå for 1 år siden, da hadde vi nok allerede vært i mål. Ser heldigvis et lite lys i tunnelen nå!

Kanskje blir det litt bilder av gravemaskiner i solnedgang igjen her snart. Woop, woop!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.