Goodbye humus!

Lurer du på hvordan et 30 år gammelt vannrør ser ut etter like mange år med brønnvann? Jeg tok en liten film når vårt gamle vannrør ble vasket og ble umiddelbart glad for at vi tok oss råd til å gjøre denne jobben! Humus er ganske vanlig i brønnvann og setter farge på vannet. Det er helt ufarlig å drikke, men ikke særlig appetittlig når det blir så konsentrert som dette.

Vi hyret inn Vitek som presset flere svamper igjennom vannrøret ved hjelp av høytrykk. For å gjøre dette trenger de tilgang til begge ender av røret. Hovedledningen som kommer inn i huset demonteres og svamper presses ned i røret. Deretter kobles en pumpe med klorvann på ledningen som pumper vann inn bak svampen. Dette presses igjennom ledningen til svampen kommer ut i andre enden. Så er det bare å repetere dette til vannet som kommer ut før svampen er like rent som det som kommer etter den 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.